joi, 1 iulie 2010

Castigatoare concurs

1 iulie,ziua in care se alege o castigatoare.Au fost multe participante,multe care au trimis si ieri si astazi fotografiile si ne cerem scuze pentru neparticiparea lor in cadrul concursului,vor mai fi si alte ocazii,promitem. In aceasta seara va fi anuntata pe blog viitoarea stapana a sandalelor Lust Of Creation. Va multumim

17 comentarii:

  1. Stii perechea aceea de pantofi care te face sa te simti frumoasa,speciala si iti da atitudine? Vrem sa o vedem si noi.
    Asa ca trimite-ne o poza cu pantofii preferati la adresa lust_creation@yahoo.com, iar noi te premiem cu o pereche de sandale.
    Premiul? Perechea de sandale din imagine.
    Durata? 21 iunie-1 iulie
    Castigatoarea va fi anuntata pe 1 iulie.
    Multa inspiratie la facut poze! Atentie: pantofii trebuie sa fie din garderoba personala. Pozele trimise de catre voi vor fi incarcate pe blog.
    durata 21 - 1 iulie...
    faci poze ,trimiti si nu le publica pe blog...
    serios concurs ...de ce nu ati spus ,trimiteti poze pana pe data de ... si sa fie respectata data ? asta e Romania si oamenii "seriosi" care traiesc in ea .

    RăspundețiȘtergere
  2. Data limită era 1 iulie, nu?
    Nu înţeleg de ce nu sunteţi corecţi... Din moment ce fiecare îşi are şansa, iar data limită nu este respectată, mai veniţi şi cu scuze că nu s-au luat în concurs pozele de pe 30 iunie. De ce, din moment ce făcea parte din perioada pentru concurs? Atunci de ce aţi mai pus această dată?
    Păcat, mare păcat.

    Oricum, mulţumesc că mi-aţi atras atenţia cu acest concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Data era 1 iulie, nu?
    Păcat că nu vă respectaţi cuvântul.Dacă faceţi aşa şi cu comenzile dumneavoastră, vă meritaţi soarta.
    Vreau să-mi explicaţi şi mie de ce nu aţi acceptat pozele din 30 iunie.

    "Pozele trimise de catre voi vor fi incarcate pe blog.
    Durata 21 - 1 iulie"

    Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. v-ati gandit vreodata ca daca timp de 10 zile n-ati vazut concursul e din cauza ca habar nu aveati de acest blog pana mai ieri si-ati venit hop la concurs, poate-poate va pica marele premiu in brate?

    RăspundețiȘtergere
  5. draga martipan.. nu toate femeile se grabesc sa trimita in prima zi pozele(poate poate castiga ),unele mai au si serviciu si alte lucruri importante de facut,daca au trimis pe data de 29,30 iulie nu inseamna ca erau disperate dupa premiu . iti dai seama ca stiau de blog ,doar nu au aflat asa in ultimele zile despre el ,nu ? deci cum ziceam pastreaza ti comentariile pt tine . nu e vb de un premiu ci de neseriozitatea oamenilor. daca cineva pierde in toata discutia asta ,acestea sunt domnisoarele care detin blogul .o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Este evident motivul acestor "concursuri". Atragerea de potentiale cliente, mai exact: capcane de marketing. Proprietarele au considerat ca 40 e un numar suficient de mare. Pana la urma, e decizia lor; ca nu-si respecta cuvantul/declaratiile, e alta poveste, poveste care se soldeaza cu antipatii din partea voastra, in cel mai fericit caz.

    RăspundețiȘtergere
  7. Of,of,of...."domnisoarele care detin blog-ul" este de fapt o singura domnisoara,care detine nu numai un blog,ci si un magazin virtual,un atelier de incaltaminte,cativa oameni in subordine,studenta si la arhitectura. Este numai meritul meu si nu vad de ce nu as striga in gura mare acest lucru! ! !

    Ideea e urmatoarea: daca voi, niste ANONIMI(imi place sa stiu cine ma jigneste,asa ca semnati-va,va rog),de la faptul ca ati trimis fotografiile pentru concurs in ultima clipa si eu nu le-am postat ati ajuns sa ma jigniti.....eu ce pot sa mai spun? Dezlantuiti-va,dati frau imaginatiei si cuvintelor,spuneti tot ce va doare,sunt aici sa indur totul,numai pentru ca VOI,ANONIMII ati avut o zi proasta sau mai multe sau o viata? Astazi va permit orice,acceptam toate comentariile,dar va rog din suflet,folositi numai cuvinte elevate. Cu drag,Adriana Nedelea

    RăspundețiȘtergere
  8. Capcana de marketing?? Capcana este atunci cand inseli pe cineva sau macar incerci! Sunt 40 de concurente si sa-mi spuna mie daca cineva a fost inselat. Cu siguranta castigatoarea o sa-si primeasca premiul! Cu siguranta castigatoarea din iarna trecuta si-a primit perechea de cizme drept premiu! Si cu siguranta nu stiati acest blog,nu stiati de activitatea mea,cu siguranta nu ati comandat nici un pantof marca Lust Of Creation si cu siguranta vorbiti in necunostinta de cauza si cu siguranta nu suport sa fie jignita si judecata de niste oameni care nu ma cunosc,pentru simplul motiv ca nu am postat pozele trimise de voi,in ultima seara a concursului. Ah,ce iubesc acest "cu siguranta". Nu-mi transformati pasiunea si munca in...ce vreti voi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu e vorba de asta. Uite, eu acum vorbesc strict despre mine. Nu mai vorbesc despre premiu aici. Ca orice concurentă care a trimis premiul, a dorit să câştige. Dar nu-mi place atunci când cineva mă ia de fraieră. Am trimis în 30, dimineaţa/după-masă.
    Când organizezi asemenea concursuri, respecţi şi criteriile pe care le-ai pus chiar tu.

    O seară bună să ai.

    RăspundețiȘtergere
  10. draga Adriana ,felicitari pt faptul ca esti o studenta ,la arhitectura ... chiar crezi ca este vb aici despre cat de pregatita esti tu ? felcitari pt ce reusesti sa faci dar nu esti nici prima si nici ultima.stai linistita pentru ca stiu ca tu te ocupi de creatiile de pe acest blog pt ca te am intalnit la un targ.te cunosc din vedere ,am si probat si mi s-a parut ca esti o fata o.k. dar daca tu anunti ca acest concurs se termina pe data de 1 iulie ,tb sa iti respecti cuvantul,asa ca o viitoare arhitecta...macar ai bunul simt si recunoaste-ti greseala. iar toate anonimele care s-au iscalit aici sunt de fapt domnisoarele care au vrut sa intre intr-un concurs ,nu neaparat sa-l si castige. atat am avut de spus . succes in continuare si cliente cat mai multe...

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne, ce va mai atacati pentru un concurs. Lasati fata in pace. Daca erati asa interesate de concurs ati fi avut timp in astea 10 zile sa trimiteti pozele. O sa fie si alte ocazii. Incetati cu comentariile astea rautacioase.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am trimis in ziua de 1 iulie poze cu sandalele mele si mi se pare normal sa nu fiu luata in serios. Este insa o lipsa de respect si o dovada de nesimtire din partea acestor posibile concurente sa se manifeste in asemenea mod. Cred ca trebuie apreciat ca se organizeaza astfel de concursuri. Pentru publicitate sau nu, nu te obliga nimeni sa cumperi ulterior cum nu te obliga nimeni sa participi.Mahalagismul de acest tip ar trebui sa va inchida pc ul si sa va dea doua palme poate sare prostul gust din voi. Imi cer scuze pentru trivialitate. Apreciez si palaria jos pentru initiativa ta ,Adriana Nedelcu si speram ca aceste neintelegeri nu te vor opri sa faci niste fete fericite. O seara buna, Simona Miriam D.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok, dar "ne cerem scuze", "promitem" este la plural, este normal sa se inteleaga ca sunt mai multe persoane/domnisoare care detin blogul. In ceea ce priveste perioada, eu una am inteles ca se incheie concursul pe 30 si pe 1 se anunta castigatoarea (pentru ca se putea anunta si pe 1 dimineata, la fel de bine ca si seara). Intr-adevar cine tinea neaparat sa participe o putea face din timp! Felicitari castigatoarei, sandalele sunt frumoase insa oglinda mult prea murdara. Cu stima, I.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oglinda mult prea murdara.....:))super!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ...pai tocmai prin aceasta alaturare antitetica,am dorit sa pun in valoare ghetutele:))))iar oglinda sub impulsul personificarii,a inceput saraca sa lacrimeze ptr am neglijat-o,nefiind curatata uniform si ma bucur k v-a atras atentia,ptr k acum e curata,stralucitoare si parfumata;am premiat-o si pe ea!:))))AIDA

    RăspundețiȘtergere