vineri, 30 aprilie 2010

Ne gasiti la "JAFF"-Gradina OAR,sambata 8 mai,incepand cu orele 12.00Hypestreet.ro face JAFF
Just Another Fashion Fair…NOT!

STEAL YOUR FASHION FROM THE FINEST YOUNG DESIGNERS

8 mai 2010
Grădina OAR, Pictor Arthur Verona 19
12.00-19.00
Intrare 10 RON


Sâmbătă, pe 8 mai, facem JAFF la terasă! JAFF este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri şi artişti din România. La JAFF găseşti îmbrăcăminte şi obiecte de artizanat, unicat sau în serie limitată, ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste şi muzică live.

Pentru prima ediţie, JAFF reuneşte 14 designeri independenţi, selectaţi dintre absolvenţii de Arte şi Design vestimentar din toată ţara, care s-au promovat până acum exclusiv în mediul online şi care prezintă un mare potenţial. Ne-am îndreptat către o nişă tot mai mult cerută de un public tânăr, neconvenţional, care iese mult în oraş, merge la concerte, participă la perfomance-uri, pentru care moda înseamnă handmade şi nu serie, boutique şi nu mall. Oameni hype, care ascultă muzică pe vinyl şi merg la concerte şi festivaluri unde nu cântă «regina muzicii pop», fac sporturi extreme, ies în oraş, le plac evenimentele de pe Pictor Verona, le place limonada. Aleg branduri cool în defavoarea celor de mass market.

Te aşteptăm pe Hypestreet pe 8 mai, de la ora 12.00 până seara la 19.00, la Grădina OAR din Bucureşti (strada Pictor Arthur Verona 19), alături de Lust of creation by Adriana Nedelea, 3127 bags, Gabi Urda, Ummagumma, LaChatterie, Choose a Concept, Adelina Băluţ, Buyhand, Iulia Tonegaru, Tricksbox, Alice in Vintageland, Alma Records, Decât o Revistă, Editura Vellant, Mio Bio, Eden Spa şi Ana Daniela Popescu. Avem live dj-ing DJ Lucian Ştefănescu şi food yummies de la Lavinia Gliga!

• Happy Hour: “JAFF Cocktails” între orele 14:00 si 15:00!
• Food Corner: degustă bunătăţile preparate la minut de Lavinia Gliga – salate, sandwiches & sweets
• Concurs EDEN SPA: participă la concurs şi câştigă un card Princess Ritual pentru un tratament de lux la EDEN SPA, care include exfoliere, împachetare, masaj corp şi scalp.
• Concurs MIO BIO: participă la concurs şi răsfaţă-te cu produse cosmetice organice.
• Ilustraţii & Caricaturi: lasă-te desenată cu outfitul de la târg de către Ana Daniela Popescu şi te vei vedea pe Hypestreet!
• Ia-ţi exemplarul din Decât o Revistă de la stand
• Live music: DJ Lucian Ştefănescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu